ιδανικός τόπος χαλάρωσης

Το Ξενοδοχείο

Το Libyan Princess αποτελεί τον ιδανικό τόπο χαλάρωσης, ηρεμίας και ευεξίας που αναζητάτε στις διακοπές μας.

Σχετικά με εμάς

Το Libyan Princess χτίστηκε το 2010 από την οικογένεια Παπαδάκη, στην καρδιά της Παλαιόχωρας.

Βασικό μέλημα της ήταν και είναι να προσφέρει ένα όμορφο και φιλόξενο περιβάλλον στους επισκέπτες της που θα νιώσουν την οικειότητα, την άνεση και την άμεση εξυπηρέτηση των επιθυμιών τους από την πρώτη στιγμή. Το ξενοδοχείο μας πραγματοποιεί άμεσα κάθε δυνατή επιθυμία σας θέλοντας η διαμονή και η εμπειρία σας μαζί μας να είναι ξεχωριστή.

Περιμένουμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας προσφέρουμε όλα όσα επιθυμείτε να έχετε στις διακοπές σας!

Μαγέψτε τις αισθήσεις σας

Libyan Princess: Το Ξενοδοχείο

To Libyan Princess βρίσκεται σε ένα από τα ομορφότερα τουριστικά θέρετρα της δυτικής Κρήτης, στην πανέμορφη Παλαιόχωρα, γνωστή και ως «Νύμφη του Λυβικού» και σε απόσταση 75 χλμ. από την πόλη των Χανίων.

Δίπλα στις ειδυλλιακές παραλίες της νότιας Κρήτης και το άγριο τοπίο των φαραγγιών και των πεζοπορικών μονοπατιών, το ξενοδοχείο μας θα αποτελέσει την ιδανική αφετηρία για να εξερευνήσετε τις ομορφιές της θάλασσας και του βουνού της περιοχής.

Ο απαράμιλλος συνδυασμός των εγκαταστάσεων υψηλού επιπέδου με τις σύγχρονες ανέσεις, τη μοναδική αισθητική, τα πολυτελή δωμάτια, το διακριτικό σέρβις και το φιλόξενο περιβάλλον μαζί με την υπέροχη τοποθεσία και το ζεστό κλίμα συμπληρώνουν ιδανικά το παζλ των διακοπών σας.

Οι ονειρεμένες σας διακοπές και το ταξίδι εξερεύνησης της νοτιοδυτικής Κρήτης ξεκινούν από το Libyan Princess!

Η φιλοσοφία μας:

Μόλις φτάσετε στο Libyan Princess και βρεθείτε στον χώρο του λόμπι θα αισθανθείτε αμέσως τη φιλική και άνετη ατμόσφαιρα που αποπνέει ο χώρος. Αφεθείτε στην αίσθηση της οικειότητας και της άνεσης και νιώστε την κρητική φιλοξενία που απλόχερα σας προσφέρουμε.

Όταν θελήσετε να χαλαρώσετε και να προσφέρετε στο σώμα και το πνεύμα σας ένα απολαυστικό ταξίδι αναζωογόνησης, ενημερώστε μας και άμεσα θα σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες ευεξίας και χαλάρωσης που διαθέτουμε στον προσεγμένο και ανακαινισμένο χώρο μας.

Χαρίστε στον εαυτό σας την αναζωογόνηση που χρειάζεται, απελευθερώστε το άγχος και το στρες και ενεργοποιήστε όλες τις αισθήσεις σας… Zήστε την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης στο Libyan Princess!

ΕΣΠΑ banner